|
|
Juliol 2017 |
| |
|
Vilaplana i Sintonizart, premiats en la gala que reconeix els millors esdeveniments de l’any |
| |
|
‘The Secret Party’, l’esdeveniment organitzat per Sintonizart i Vilaplana Catering, ha guanyat el premi d’or “Millor esdeveniment de pressupost reduït” concedit per Eventoplus, el mitjà de referència a nivell nacional en l’àmbit dels esdeveniments. |
|
+ informació |
|
| |
|
El Club Allard i Vilaplana llancen una línia conjunta de càtering d’alta gastronomia |
|
|
|
“Allard Experience by Vilaplana” és la denominació del projecte conjunt de Grupo Allard i Vilaplana Catering perquè la cuina de María Marte i les seves dues estrelles Michelin puguin viatjar fora del seu restaurant. |
|
+ informació |
|
|
|
|
|
III Congrés de Restauració Col·lectiva |
|
El proper 7 de novembre se celebra a València la tercera edició del Congrés de Restauració Col·lectiva (CRC’17). Es tracta d’un esdeveniment que reuneix a professionals de la restauració social i col·lectiva a nivell nacional. |
|
+ informació |
|
|
|
Scolarest estrena la secció “Menja amb educació” a SociedadTV |
|
|
|
El programa de televisió SociedadTV comptarà a partir d’ara amb una secció patrocinada per Scolarest per aprofundir en les inquietuds dels alumnes de la Comunitat Valenciana. |
|
+ informació |
|
|
|
|
|
Panacota amb salsa de xocolata i pinya caramel·litzada |
|
Aquest mes la nostra proposta guanyadora de Les Receptes de la Nostra Gent és dolça, molt dolça! Es tracta d’una panacota amb salsa de xocolata i pinya caramel·litzada, que ens envia Ronaldo López, Cap de Cuina de la Residencia Adavir de Leganés. |
|
+ informació |
|
|
|
Estèvia, l'edulcorant de moda |
|
|
|
A l’hora d’aportar sabor dolç als nostres postres o begudes predilectes, són diverses les opcions al nostre abast. Per un costat podem fer servir sucre (refinat o morè) o si volem fugir de l’aportació de calories... |
|
+ informació |
|
|
|
|
Copyright © Eurest Catalunya 2017 |
|
Per complir l'art. 21 de la Llei de Serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que prohibeix l'enviament de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzats pels destinataris, i de la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, entenem que vostè ens autoritza a fer aquest tipus de comunicacions. Li informem que les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer registrat davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, titularitat d'Eurest Colectividades, S.L. en el Carrer Pineda de San José, 98 - 28054 Madrid. Vostè podrà exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves Dades Personals, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: marketing.madrid@compass-group.es | |
|
|
Julio 2017 |
| |
|
Vilaplana y Sintonizart, premiados en la gala que reconoce los mejores eventos del año |
| |
|
‘The Secret Party’, organizado por Sintonizart y Vilaplana Catering, ha ganado el premio de oro ‘Mejor evento de presupuesto reducido’ concedido por Eventoplus, el medio de referencia a nivel nacional en el mundo de los eventos. |
|
+ información |
|
| |
|
El Club Allard y Vilaplana lanzan una línea conjunta de catering de alta gastronomía |
|
|
|
"Allard Experience by Vilaplana" es la denominación del proyecto conjunto de Grupo Allard y Vilaplana Catering para que la cocina de María Marte y sus dos estrellas Michelín pueda viajar fuera de su restaurante. |
|
+ información |
|
|
|
|
|
III Congreso de Restauración Colectiva |
|
El próximo 7 de noviembre se celebra en Valencia la tercera edición del Congreso de Restauración Colectiva (CRC’17). Se trata de un evento que reúne a profesionales de la restauración social y colectiva a nivel nacional. |
|
+ información |
|
|
|
Scolarest estrena la sección “Come con educación” en SociedadTV |
|
|
|
El programa de televisión Sociedad TV contará a partir de ahora con una sección patrocinada por Scolarest para ahondar en las inquietudes de los alumnos de la Comunidad Valenciana. |
|
+ información |
|
|
|
|
|
Panna cota con salsa de chocolate y piña caramelizada |
|
Este mes nuestra propuesta ganadora de Las Recetas de Nuestra Gente es dulce, muy dulce. Se trata de una pannacota con salsa de chocolate y piña caramelizada, que nos envía Rolando López, Jefe de Cocina de la Residencia Adavir de Leganés. |
|
+ información |
|
|
|
La estevia, el edulcorante de moda |
|
|
|
A la hora de aportar sabor dulce a nuestros postres o bebidas predilectas, son varias las opciones a nuestro alcance. Por un lado podemos usar azúcar (refinado o moreno) o si queremos huir del aporte de calorías... |
|
+ información |
|
|
|
|
Copyright © Eurest Catalunya 2017 |
|
Para cumplir el art. 21 de la Ley de Servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, que prohíbe el envío de comunicaciones comerciales mediante correo electrónico que previamente no hayan sido autorizados por los destinatarios, y de la Ley orgánica 15/1999 de protección de datos de carácter personal, entendemos que usted nos autoriza a hacer este tipo de comunicaciones. Le informamos que los datos personales facilitados serán incorporados a un fichero registrado ante la Agencia Española de Protección de Datos, titularidad de Eurest Colectividades, S.L. en la Calle Pinar de San José, 98 - 28054 Madrid. Usted podrá ejercitar en cualquier momento sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de sus Datos Personales, mediante el envío de un correo electrónico a la siguiente dirección: marketing.madrid@compass-group.es | |
|
|
| |