Com diu l'Ada:
"jo estic aquí, per donar noves idees"

La diversitat de l'alumnat tant per les preferències pròpies com pel pòsit cultural de cada un d'ells limita les "aventures" culinàries i gastronòmiques. Tot plegat afegit a la neofòbia natural dels infants, fa que hàgim de valorar amb molt deteniment quins aliments nous introduïm al menú infantil.

Us presentarem 4 receptes per ajudar, també als pares, a difondre hàbits alimentaris positius. Aquí va la primera.

 
     
 
 
     
 

Recepta 1
Bacallà amb blat de moro inflat

 
     
   
     
  El peix és un aliment habitualment poc acceptat pels nens, i, especialment el bacallà. Així, donat que de manera natural els plats elaborats amb bacallà són rebutjats, es tracta de fer una recepta complementant el bacallà amb un aliment que els agrada molt, que els és molt familiar i que accepten molt bé, com és el blat de moro inflat. A la vegada és un ingredient una mica dolç i fa contrapunt amb la sal del bacallà. Alhora, el bacallà és una bona opció de peix donat que no hi ha espines.